De top 3 van de taken van een boekhoudkantoor

boekhouder

Wat is dit verschil en waarom doet het ertoe? Nou, dat zal ik je vertellen. Het is van belang omdat wanneer een administratiekantoor het financiële werk doet dat nodig is voor een onderneming, dit werk gewoonlijk wordt gedaan door een klein aantal arbeidskrachten. Dit werk bestaat voornamelijk uit het deponeren van de jaarrekeningen, het verwerken, controleren en afstemmen van financiële informatie. Er zijn geen boekhoudkundig analisten bij een administratiekantoor, in tegenstelling tot een bank die dertig jaar geleden vaak accountants in dienst nam en jaarrekeningen beoordeelde. Zelfs als een boekhoudkantoor erin zou slagen zijn werk door een accountantskantoor te laten beoordelen, is de kans groot dat deze beoordeling zou bestaan uit de kleinste aanpassingen van de cijfers, in tegenstelling tot de standaard boekhoudpraktijk waarbij elke afzonderlijke rekening opnieuw wordt gedaan. Kortom, het werk van een leidinggevende is zeer fundamenteel, maar het staat niet echt in de functieomschrijving, en maakt de leidinggevende tot een opdrachtgever.

Er zijn andere verschillen van belang – een daarvan is de beloning van bestuurders. Bij een groot accountantskantoor bestaat de beloning van bestuurders meestal uit salaris en bonussen. Dit is niet het geval bij een klein accountantskantoor, waar salaris en bonus vaak gekoppeld zijn aan de omzet die het kantoor behaalt.

Het belangrijkste om te erkennen is dat het al dan niet hebben van een financieel bureau voor verkoop en exploitatie gewoonlijk wordt bepaald door de marktkrachten, bruikbaar en verhandelbaar, in plaats van door een boekhoudkundig bedrijf dat op die gebieden is gespecialiseerd. Als de inkomsten- en uitgavenrapportage wordt gerespecteerd, zijn de verschillen kleiner en kunnen de aanwerving en de vergoeding door vele andere factoren worden bepaald. Dit wil niet zeggen dat het beheer van de resultatenrekening geen zeer belangrijke functie is voor een accountantskantoor. Als de Honor Ivst van een firma een bedrijf in een winstgevende reorganisatiestrategie kan duwen, gebaseerd op een juist gebruik van Reins, en cash flow, dan zouden zij in staat moeten zijn om een persoon met deze specialistische kennis in te huren en te behouden. Maar salarissen en bonussen zijn gewoonlijk de primaire bepalende factor voor de prestatie van een baan. Dit is OK voor leidinggevenden die een salaris en bonus krijgen, maar niet noodzakelijk voor ingenieurs, accountants of ander ondersteunend personeel.

Dus welke taak kun je beter zelf doen? Op basis van mijn onderzoek en ervaring met het werken in en adviseren van kleine tot middelgrote accountantskantoren, zijn dit de top 3 taken van een accountant:

1. Kom met effectieve kosten inventaris exemplaren – dit is de stap waar je de kosten van een prospect voor een product of dienst te identificeren. Dit is gemakkelijker dan de taak van het aftrekken. Het enige wat u hoeft te doen is ofwel een eenvoudige aftrekking uit te voeren om alle getallen op te tellen, ofwel de moeilijkere en vervelendere taak van het rekenen.

2. Beveilig de inventaris kopieën van klanten op aanvraag in d.w.z. orders en open bestanden.

3. Beoordeel de documenten zodra zij zijn geproduceerd. (Dit mag niet worden overhaast, hoe kort de productietijd ook is) en bekijk uw bevindingen onmiddellijk. Ik scan en herzie voortdurend mijn meerdere bestanden, zodat ik de nieuwste versie van QuickBooks kan gebruiken. Bovendien bereid ik als boekhouder ook maandelijkse budgetten voor en doe ik dagelijks aan reconciliatie van credit/debit defaults!

Het meeste van wat een firma doet, wordt gewoonlijk overgelaten aan inventaris-exemplaren en overzichten van de daaruit voortvloeiende kosten. Ik ben redelijk goed in deze taak door de opdrachtgevers in te stellen op boekhoudsoftware. Het eerste wat ik doe is een prospect interviewen om te zien of ze tevreden zijn met hun service of niet, want ik wil de belastingbetaler net zo nauwkeurig en onwaarachtig behandelen als zij zijn met hun W2’s en 1099’s, enz. Ik hoef hier geen “dingen” aan toe te voegen, alleen mijn kijk op de dingen. Ziet u, het opstellen van een verkoopovereenkomst (ja, ik maak ze) levert een prijs/waarde analyse op (de marktwaarde) en de reacties die ik hierop krijg zijn vaak nogal verrassend omdat de meeste mensen nog nooit in een verkoopfunctie hebben gezeten. Maak je geen zorgen, ik pleit voor hetzelfde om eerlijk te zijn tegenover mijn klanten, want zij zijn wat ik doe voor de kost. Ik probeer van loonbriefje tot loonbriefje te leven door deze informatie in contracten op te nemen en mijn best te doen om zo dicht mogelijk bij een afgesproken prijs te komen. Ga niet dieper in de schulden dan nodig is.

Q. Doet u zaken met 1099 dealers?

A. 100% ja. U moet alleen zaken doen met dealers die 1099’s kunnen uitschrijven. Het is gênant om te handelen met een dealer en hun agenten die geen vergunning hebben en Schedule 1 FK’s kunnen uitgeven zonder uitzonderingen. Dealers kunnen heel gemakkelijk hun “ounds” ( onderhandelaar ijstoon) spelen! In tegengestelde vrucht aan deze, ik geloof dat er veel goede dealers die zullen samenwerken met een gekwalificeerde agent als binnen tips op 1099 van de maand te vormen. Kwesties.

Q. Stuurt u uw cliënt contractueel door?

A. Ja, ik eis altijd dat een contract wordt ondertekend en dat dat formulier wordt doorgestuurd. Ik onderteken en dateer ondertekend

Lees meer

Online boekhouder