Hoe uw gezondheid te verbeteren

voetenmassage

 

Massage betekent eigenlijk techniek; het is een methode die gebruikt wordt om voeding en leven te brengen, niet alleen in de geest maar in elk deel van het lichaam. Massage is een oude kunst die zich ontwikkelde uit de interactie van Ra dontma,tion, enVeress, waarbij Ra het energieweb om ons heen creëert.

De meest monumentale gebeurtenis die tijdens de massage plaatsvindt, is wanneer de drukpunten worden gestimuleerd. Dit gebeurt wanneer de slagen van de massagetherapeut zachter zijn dan de drukpunten en het veroorzaakt een loslatingseffect, dat functioneert als eenNSF- Typisch teken tijdens een voeten massage is de onmiddellijke ontspanning van de patiënt door de druk van de hand, maar het wijst ook op een dieper inzicht in de waarde van massage.

Om beter te begrijpen hoe verschillende therapieën, technieken en modaliteiten kunnen helpen om een lichaam weer in zijn normale toestand te brengen, visualiseer het volgende:

Massagetherapie als aanvullende en alternatieve geneeskunde

Het richt zich op de hele persoon, geest, emoties en geest. Massagetherapie is een holistische therapie en werkt niet alleen op het verminderen van stress. Men gelooft dat om het maximale voordeel te bereiken, men moet werken met ontspanning en diepe ademhaling tijdens de massage, die voor sommigen de stress van het lichaam en de geest vermindert. In de meeste gevallen worden de drukpunten gestimuleerd met behulp van bepaalde technieken die zacht en precies zijn, waardoor de energiestroom wordt herverdeeld of gecorrigeerd, en cosmetische problemen worden verlicht.

Wanneer elk deel van het lichaam wordt behandeld, profiteert het hele lichaam daarvan. In de Traditionele Chinese Geneeskunde is het lichaam gelaagd in samengestelde stadia, die overeenkomen met de energiestadia van de zang en fu (gevallen, toestanden en condities).

Inogenen: vitale energie of bio-energik (Qi) in het lichaam, die als basis of fundament en fundering fungeert en de wortel is waarin de andere energielagen zijn gevestigd. In de traditionele Chinese geneeskunde worden de inogenen in de nieren, de lever, het hart, de longen en het middenrif geplaatst met het doel een gezonde en ontspannen inwendige gezondheid, een ontspannen geest en een goede slaap te bevorderen.

Bij de beoefening van Inogenols worden kruiden en andere stoffen in contact gebracht met het subtiele en diepe energieveld van het lichaam. De energiestromen worden versterkt en subtiele energiepunten worden gevormd op bepaalde lichaamsdelen. Dit in synergie creëert een gevoel van welzijn op elk moment. Het effect van dit type behandeling is een grotere ontspanning in de geest, waardoor de patiënt wordt bevrijd van mentale (chemische) stress en angst.

Inogenolen zijn sterk gerelateerd aan zitten, liggen, diep ademhalen, het ontvangen van massage, acupressuur, magneto-suctie, Qi gong, Qigong, enz.

Nerves:

Cardiovasculair systeem: toename van het hartdebiet (ondanks de leeftijd).

Longen: maken vrije doorgang van lucht mogelijk en vergroten het vermogen van de longen om kooldioxide kwijt te raken. Is ook het belangrijkste orgaan voor de verwijdering van verontreinigende stoffen uit het lichaam.

Hart: het orgaan dat het bloed door het hele lichaam pompt. Het wordt even belangrijk geacht als de andere organen in het lichaam voor het behoud van een gezond lichaam en een gezond immuunsysteem.

Longen: functie van het afvoeren van kooldioxide uit het lichaam.

Nieren: regelen en leveren de urine (nu het afval) van het lichaam.

Zweetklieren: helpen de lichaamstemperatuur te regelen, bijvoorbeeld bij warm weer, en helpen het vochtgehalte in de cellen op peil te houden.

Vloeistof: water in het lichaam dat de organen helpt om warmte over te dragen en het lichaam af te koelen bij koud weer. Nu we weten waaruit ons lichaam is opgebouwd, kunnen we begrijpen waarom we ons zo goed voelen als we het koud hebben. Ons systeem produceert hormonen en enzymen die onze immuniteit opbouwen. Al onze systemen worden gecontroleerd door hormonen en een goed systeem van doorstroming (Qi). Wanneer de doorstroming van Qi verstoord is, voelen we ons koud en daarom moeten we ons lichaam sterk houden en onze Qi vrij door het lichaam laten stromen. Dit zal onze organen in staat stellen om elke dag op hun maximale potentieel te functioneren.