sociaal sociaal en de discriminatie

Gratis stockfoto met afbeelding, apple, apple computer

Alvorens tot hervestiging over te gaan, houden de maatschappelijke begeleiding altijd rekening met en beoordelen zij de behoeften van de HG-kinderen, de gevoelens en het vermogen van het hervestigde gezin om met de verandering, het racisme en de discriminatie om te gaan, waarmee zij nadien geconfronteerd kunnen worden.

Volgens het Bondsministerie van Sociale Zaken is het gemakkelijker werk te vinden wanneer de ouders en de kinderen tijdens de aanpassingsperiode kunnen worden gesteund; er moet nog steeds in de basisbehoeften worden voorzien, en er moet regelmatig contact zijn metH-E-A-R. Voor elke moeder of vader, om hun kinderen voor te bereiden op school, bestaat er een proces dat copnose heet, genoemd naar de rondreizende lerares Brigitte Barraud-de la Plaza. op maandelijkse contacturen op kosten van de ouder/werknemer.

In een poging om het gezin, de verzorgers en de gemeenschap te veranderen, moeten we praten. Ik werd door een kleine groep verzorgers gebeld om een ontmoeting tussen hun kinderen en mij te vergemakkelijken. Ik ben een maatschappelijk werker en ik zorg voor de kinderen, maar ik kan niet omgaan met de woede van peuters. Deze situatie kan ik ook niet goed aan. Toen ik echter bij Binnenlandse Zaken zat en met daklozen werkte, heb ik twee keer per week een 2 minuten durende presentatie over de menselijke aard gehouden. Deze inspanning heeft lofbetuigingen en 555 contacten naar mijn e-mail gebracht!

Wat zou u doen als u uw zoon, dochter, vrouw of man, op straat zag, zonder boodschappen, kleren of schoenen te kopen? Wat zou u doen als u uw zoon, dochter, vrouw of man ’s avonds alleen zag lopen? Wat zou u doen als u de (zogenaamde) vriend van uw buurman of buurvrouw net als u de double dog dare zag doen bij uw eigen huis? Omgaan met verandering vereist mentale voorbereiding.

Onze gedachten keren naar ons terug en manifesteren zich als daden of gewoonten. Eerst moeten we ons bewust zijn van wat we doen en worden.

Voorbereiding is meer dan een pyjama voor de babyborrel, het is ook een reeks bewuste gewoonten die een situatie van gemak en verbondenheid creëren. We repeteren wat we willen doen, waar we goed in zijn, waar we van genieten en wat ons leven verheft.

In de geest van de programmeur is routine het leven van de machine. We kunnen gemak en verbondenheid creëren door gewoonten, gedachten en handelingen. Eerst herbekijken en evalueren we ons schema a. Vandaag herbekijken en evalueren we ons schema:

o Werk 1:00a.m. – herziening en evaluatie van onze planning

o Werk 12:00p.m. – herziening en evaluatie van onze planning

om 12:00 p.m. – naar bed gaan

De programmeur in mij gaat voor. Ik wil naar huis. Ik wil antwoorden. Ik wil de baby en de hond alleen laten voor de middag. Ik wil mijn zoon uitleggen hoe belangrijk een sollicitatie is. Dit zijn natuurlijke maar onredelijke behoeften die vroeg of laat de overhand zullen krijgen. Ik wil antwoorden en ik wil ze NU!

Ik werk zo veel mogelijk vanuit huis. Ik laat het internet aanstaan, de computer aanstaan, mijn contacten en bestanden opgeslagen, mijn projectdossiers netjes georganiseerd. Ik volg een paar extra typcursussen, een paar boekhoudcursussen en een paar business classes. Ik betaal dit alles met het kleine salaris dat ik elke maand ontvang. Ik vertel mijn zoon de waarheid wanneer ik hem vertel dat ik niet eeuwig zal leven en dat ik nu geld moet verdienen. Hij luistert, maar zijn ogen puilen uit van de tranen. Ik kan hem geen leven geven als ik dit blijf doen. Maatschappelijke begeleiding

Ik werk het grootste deel van de tijd achter mijn computer. De computer bij mij thuis is geüpgraded en het is zo veel gemakkelijker om met de buitenwereld te communiceren. Ik heb zelfs e-mail en sms-berichten en hoewel mijn signaalsterkte niet zo goed is als die van de dichtstbijzijnde, kan ik tenminste faxen en rigmarole verzenden en ontvangen. Mijn moeder zou trots zijn. Ik doe mijn make-up en zonnebrandcrème op en ga naar de eetgelegenheid om de baby van de crèche op te halen.

Ik hou ervan een moeder te zijn. Ik hou ervan de prachtige mensen die ik op de wereld breng met me mee te dragen. Ik hou van elke minuut die ik met hen doorbreng en van slechts een paar korte momenten van rust. Ik ben al vele malen van baan en van relatie veranderd en elke keer is het anders. Ik pas me aan aan mijn omgeving en mijn kinderen maken me gelukkig. Soms vergeet ik dat ik uitgekozen ben om moeder te worden. Ik heb de baan gekregen met duidelijke parameters en perfecte rollen voor mijn kinderen. Ik geef graag toe dat het moederschap soms overweldigend is. Ik vind het heerlijk om nieuw leven op de wereld te zetten en ik heb het geluk dat ik dat kan doen.