10 tips voor gezonde babyvoeding

Eerste hapjes baby

In de winkel gekochte babyvoeding is echt niet zo gezond als het lijkt. Commerciële babyvoeding, zelfs de beste, zit vol met zout en suiker. Ons doel is om u te voorzien van gezonde snacks voor uw baby.

1. Groenten invriezen.oraze groenten zijn zeer gezond en voedzaam. Een koele waterstraal op lage temperatuur helpt ze te drogen. Laat ze gewoon 10 minuten watervrij staan, dep ze daarna droog met een papieren handdoek en bewaar ze in een luchtdichte verpakking.

2. Voedende fruit smoothies. Voedingsdrankjes met vitaminen zijn een goede manier om je baby vitaminen en mineralen te geven. Maar het is beter om een smoothie te nemen van vers fruit. U kunt ook een aantal vruchten combineren om een heerlijk voedzaam drankje te maken waar baby en ouders van kunnen genieten.

3. Eierpunch. Moedermelk bevat veel ijzer en dat is het beste voor de ontwikkeling van de hersenen van je baby. Je kunt de moedermelk verdikken met suiker of maïssiroop. Drink ’s morgens een flesje moedermelk om de tanden en het tandvlees van je baby gezond te krijgen.

4. Studies tonen aan dat wijnconsumptie goed is voor het hart en de bloeddruk. Drink wel met mate.

5. Chocolade. De meeste vrouwen houden van chocolade. Maar je zou kunnen overwegen om voor je baby over te stappen op alleen pure chocolade. Een paar stukjes per week zal geen verschil maken. Witte chocolade bevat suiker en melk. Kies de pure versie voor je baby.Veilige alternatieven zijn melkchocolade en proteïnechocolade.

6. Onze tere tropische planeet kan slechts genoeg zout leveren om gezond te blijven. We moeten alleen voorzichtig zijn bij het kiezen van de juiste kruiden en ervoor zorgen dat we onze aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

7. Kies voor volle granen.Volle granen staan vaak op de voedingswaarde-informatie op de verpakking. Ze zijn een goede bron van vitaminen en mineralen zoals ijzer, zink, vitamine E, jodium, kalium, en vezels.

8. Mini-maaltijden.U kunt uw baby gezonde tussendoortjes geven door uw eigen creativiteit te gebruiken.Mini-maaltijden zullen de honger van uw baby stillen. Mysterie heeft veel te maken met onze eetgewoonten. U kunt veel creatieve ideeën bedenken om uw tussendoortjes aantrekkelijk te maken.

9. Probeer minstens 8 glazen water per dag te drinken. Water kan veel onverzadigde calorieën goedmaken die in andere dranken overvloedig aanwezig zijn. Drink geen water onmiddellijk na het eten, tenzij uw baby net een korte maaltijd achter de kiezen heeft. Wacht tot de volgende keer dat u een calorierijk drankje wilt.

10. Ga voor biologisch. Vermijd het kopen van anorganische huishoudproducten. Biologische producten geven ons de kans om veel voedingsstoffen binnen te krijgen die ons lichaam kan gebruiken zonder alle schadelijke chemische meststoffen en pesticiden op te nemen.

11. Voor veel baby’s wordt eten plotseling een stressvolle ervaring. Ze kunnen tijd nodig hebben om te lezen, te ademen en te leren ontspannen voordat ze proberen te eten. Zelfs veel baby’s in opofferingsrestaurants worden na korte tijd weggehaald. hebben een plekje in hun speelkamer gereserveerd voor een baby die achter de tralies afkickt.

Een gezonde eetgewoonte voor baby’s is ingeburgerd in onze samenleving. En het is veilig!