Top 10 Dranken om te vermijden

Beste babyvoeding

Top 10 Drankjes om verpleegsters en onattente grootouders te vermijden!

Vruchtensap en vruchtendranken zijn voemisschien wel de meest voedzame dranken die je je baby kunt geven. Het voedzame deel wordt er echter grotendeels uitgehaald wanneer het sap wordt verwerkt. Er zijn slechts 4 ingrediënten nodig om een glas sap van 8 oz te maken, 95% vruchtensap en aroma of zoetstof. Men kan water, melk, ijs en het rietsap nemen zonder het vruchtensap. Mijn baby drinkt een glas vers geperst sap en water en slechts een ons suiker. Sommige ouders zeggen dat het sap de eetlust van de baby kan bederven, maar ik heb elke dag 2 glazen gedronken en mijn baby krijgt nog steeds de suiker binnen. Een andere toegestane hoeveelheid vruchtensap is één keer per dag of een halve portie. Mijn baby drinkt één glas sap per dag, maar vruchtensap is geen probleem. Vruchtensap bevat ongeveer 100 calorieën, maar met de stofwisseling van mijn baby gaat dat heel langzaam, en hij groeit alleen als wat hij eet iets is wat zijn lichaam kan gebruiken en niet te veel calorieën bevat. Een waarschuwing van de dokter over vruchtensap is dat te veel ervan de eetlust onderdrukt. Sap heeft in de loop der jaren een slechte reputatie gekregen, maar dat komt alleen door de manier waarop het wordt verwerkt.

Fruit en groenten staan er al lang om bekend gezond te zijn. Maar sommige mensen doen er nog steeds moeilijk over vanwege de manier waarop ze saai verwerkt zijn tot een poeder, en veel mensen gebruiken deze voedingsmiddelen nog steeds niet meer. Persoonlijk gebruik ik fruit- en groentepoeder in mijn ontbijtgranen, en ik gebruik de Miracle Smoothie als mijn drankje, maar ik betwijfel of iemand anders dan jij of ik die keuze maakt in hun dagelijkse voeding. Hier zijn enkele vruchten en groenten die ik aanbeveel:

Doe al je nuttige fruit en groenten in een blender, voeg je vloeistof toe, honing als je het aan de zoete kant wilt, en ijs, en mix. Dat is ons kleine smoothie recept en ik wil dat iedereen het doet.

Als u uw vegetarische poeder in uw ontbijtgranen wilt gebruiken, gebruik het dan nu, want u zult de vitaminen uit het vlas verliezen omdat het niet in water oplosbaar is.

Koop bij uw volgende boodschappen de droge natuurlijke, zodat ze dichter bij hun natuurlijke staat zijn, maar zoals ik al zei, als ze dat niet zijn, zullen uw smaakpapillen u erom haten.

Koop de volgende keer dat je naar de supermarkt of de boerenmarkt gaat alle lokale producten die in het seizoen zijn. localharvest.org is een enorme bron voor lokale biologische telers.

Zie mijn blog in de reacties onder dit artikel, want ik zal meer van dit soort voedsel toevoegen aan mijn dieet!

Ik hoop dat je van dit artikel hebt genoten en als je meer informatie wilt over gezond eten, bezoek dan mijn blog over gezond eten, waar ik geweldige informatie deel om je te helpen een lang en gezond leven te leiden.

 

lees meer

babyvoeding gezond